Terug naar de Plejaden - Bram Snoek

Auteur: Bram Snoek
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 354
ISBN: 9789462662667
Verschijningsjaar: 2017
Dit boek is veel meer realiteit dan fictie, ook al lijkt het voor sommigen niet zo. Het is vooral de geschiedenis door duizenden jaren heen en dat zet zich door naar het heden en de toekomst. De realiteit start al bij het eerste begin, nog van voor deze planeet, ook al is die voor velen onbekend.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 21,00
Boekentip
Omschrijving
Details
Dit boek is veel meer realiteit dan fictie, ook al lijkt het voor sommigen niet zo. Het is vooral de geschiedenis door duizenden jaren heen en dat zet zich door naar het heden en de toekomst. De realiteit start al bij het eerste begin, nog van voor deze planeet, ook al is die voor velen onbekend. Ons is iets anders voorgeschoteld als zijnde ons verleden en ook de toekomst die dan volgt. Na het lezen van dit boek kijkt u anders aan tegen datgene wat u vroeger allemaal geleerd hebt. Dat was niet allemaal fout, maar we moeten de feiten wel aanvullen en daarmee ook herinterpreteren en waarderen en dat geeft een grote verrijking in het eigen nu bevrijde denken. Zie ook de inhoudsopgave om een indruk te krijgen van het proces door de duizenden jaren heen.

Dit boek is onderverdeeld in drie delen: De Voortijd, de Tussentijd en de Natijd. De Voortijd gaat t/m de Zondvloed die veroorzaakt werd door de botsing met de planeet Mars die toen zijn intrede in ons zonnestelsel deed. Alles veranderde. De Tussentijd gaat dan verder met een wereld die ons al bekender is. Deze periode gaat tot de grote vuuruitbraak van de zon die ons zeer binnenkort zal treffen en dus wordt het tijd om van deze planeet te vertrekken voor het te laat is, maar waar naartoe, wanneer, hoe en wie dan? Het boek is dan aangekomen in de Natijd. Dit boek trekt de oudste kennis van de Voortijd door tot aan het einde van de Natijd. Dat is de periode van na het grote vuur dat over onze planeet ging.
Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Bram Snoek
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Primos
ISBN 9789462662667
Pagina's 354
KENNIS & INFORMATIE Geschiedenis
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
Fictie - Non-fictie Non-fictie
RELIGIE & ESOTERIE Christendom, Spiritualiteit
Uitvoering Paperback
Verschijningsjaar 2017
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht