Rondom de Sint Vitus - Piet Meinema

Auteur: Piet Meinema
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 214
Peter Pannenborg is 50 jaar, gescheiden, werkloos en komt terecht in de bijstand. Dit betekent een minimum aan inkomen en een maximum aan bezuinigingen voor hem en zijn beide zoons. Zijn dochter kent hij nauwelijks, zij werd bij de scheiding toegewezen aan haar moeder.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Boekentip
Omschrijving
Details
Via een predikantenechtpaar komt hij in contact met de mensen van de Sint Vituskerk. Een van de gemeenteleden verovert een speciale plek bij Peter. Net als de toekomst er wat zonniger uitziet, staat Peters dochter onverwacht op de stoep en dat brengt zijn leven opnieuw in onrustig vaarwater. Een familieroman voor een grote lezerskring. Het verhaal laat zich vlot lezen, vooral door de vrij korte zinnen. De uitgave verschijnt in de 'Spiegelserie', een reeks boeken geschreven door Nederlandse auteurs vanuit een positieve levensvisie. Deze auteur was vroeger onderwijzer in Amsterdam en op de Nederlandse Antillen en is nu voorganger in een Lutherse kerk. Sfeervolle foto-omslag. Rustige bladspiegel, normale druk.

(Biblion recensie, Redactie)

Zomer en Keuning, als nieuw, 214 blz.


Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Piet Meinema
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Zomer & Keuning
Pagina's 214
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
ROMANS-soorten Christelijke roman, Familieroman, Feelgood & vakantielectuur, Ouder-kind roman, Romantische roman, Streekroman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht