Aanbieding

N.22 - Joyce Roele

Auteur: Joyce Roele
Staat van het boek: Ramsj / ongelezen
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 316
ISBN: 9789492115232
Verschijningsjaar: 2017
Kate beschikt over een helende eigenschap en wordt daardoor al twee jaar lang, door de overheid, opgesloten. De overlevingsregels die zij van haar moeder heeft meegekregen, houden haar in leven, maar zorgen er ook voor dat ze van binnen langzaam wegkwijnt. Ze heeft de hoop opgegeven om ooit nog vrij te zijn en wanneer zij wordt overgeplaatst naar laboratorium Mentha verwacht zij niet lang meer te leven. Een onverwachte ontmoeting zorgt voor een verrassende wending in haar anders zo eentonige bestaan.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 16,95

Aanbieding € 3,50

Boekentip
Omschrijving
Details

Alexander en Lena zijn op zoek naar hun beste vriendin Kate. Alexander is er van overtuigd dat het zijn schuld is dat de gave van Kate is ontdekt en hij zet alles op alles om haar te bevrijden. De zoektocht zit vol gevaren en keuzes die ze nooit verwacht hadden te hoeven maken. Is het laboratorium het eindstation voor Kate? Of weet zij met behulp van haar vrienden te ontsnappen uit deze nachtmerrie?

Over de Auteur

Joyce Roele (1999) houdt niet van lezen en vindt schrijven niet leuk totdat ze op haar negende de fantasyhoek voor vijftien jaar en ouder in de bibliotheek ontdekt. Vanaf dat moment is ze van boeken en het schrijven van verhalen gaan houden. Ze is de jongste van zes en woont met haar ouders en nog één van haar oudere broers thuis.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Joyce Roele
Staat van het boek Ramsj / ongelezen
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Godijn Publishing
ISBN 9789492115232
Pagina's 316
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen, Young Adults, Kinderen >12
LITERATUUR Fantasy
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Zeer goed
Verschijningsjaar 2017
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht