Kiezen, kopen en klagen - Georgie Dom

Auteur: Georgie Dom
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 132
Er is van alles te koop, en niet alleen in de winkel. Ook via internet en veilingen kunt u uw slag slaan. Maar hoe voorkomt u dat het een misslag wordt? Niemand wil graag te veel betalen, of een apparaat in huis halen dat het niet goed doet. 'Kiezen, kopen en klagen' is onmisbaar voor wie slim wil kopen en ook erna geen problemen wil.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

U vindt in deze uitgave veel nuttige informatie over voordeel behalen en over mogelijke knelpunten rond een koop, en hoe die te voorkomen. Gaat er bij een aankoop toch iets mis? U weet met dit boek hoe u met succes uw recht haalt en wat eventueel de gang van zaken is bij een geschillencommissie of een kantongerecht.

In 'Kiezen, kopen en klagen' vindt u alle informatie die u als consument nodig heeft. Rekent de verkoper een hogere prijs dan in de folder? Of moet u een flinke aanbetaling doen waar u niet op had gerekend? 'Kiezen, kopen en klagen' behandelt bekende verkooptrucs, zodat u hierop bent voorbereid. U leest waaraan u kwaliteit herkent, hoe u niet te veel betaalt en hoe u mogelijke problemen voorkomt bij aanbetaling, aflevering en tussentijdse prijsverhogingen.

Consumentenbond. zeer goede staat, 132 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Georgie Dom
Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 132
Auteurs uit: Belgie of Nederland
Veel gelezen door Volwassenen, Young Adults
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Kiezen, kopen en klagen - Georgie Dom

Vaak samen gekocht