Hollandse schilders in de Gouden Eeuw - B.Haak

Auteur: B.Haak
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 536
De Hollandse schilderkunst van de Gouden Eeuw is een uitzonderlijk gebeuren in de kunstgeschiedenis geweest, dat blijvende bewondering in de wereld afdwingt. Hollandse schilders in de Gouden Eeuw is een moderne en gevarieerde geschiedschrijving en beantwoordt niet alleen aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten, maar is boeiend om te lezen voor allen die thuis willen raken in deze artistiek uiterst interessante periode.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,00
Boekentip
Omschrijving
Details

Op heldere wijze worden meer dan vierhonderd schilders besproken. Van elk van hen wordt representatief werk afgebeeld. In niet minder dan 1117 reproducties, waarvan 74 in kleur, ontplooit zich voor de lezer de Hollandse samenleving in heel haar verrassende verscheidenheid: schutters en regenten, rijke kooplieden en hun echtgenotes, eenvoudige burgers op hun paasbest, in hun dagelijkse bezigheden of zich vermakend met sport en spel, de drukte van de handelssteden en de havens en het leven op het boerenland, het spelevaren zowel als de scheepvaart naar verre streken.
Hollandse Schilders in de Gouden Eeuw is hét standaardwerk voor iedereen die geïnteresserd is in de kunst en de kunstenaars van de zeventiende eeuw.

WBOOKS, goede staat, 536 blz.

ISBN10 9040087911

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur B.Haak
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Pagina's 536
KENNIS & INFORMATIE Naslagwerken, Nederlandse geschiedenis, Schilderkunst & tekeningen
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Nee
Fictie - Non-fictie Non-fictie
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht