Het leven heeft toekomst - Anke de Graaf

Auteur: Anke de Graaf
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover met omslag
Pagina's: 216
Janna Dijkstra is 56 jaar als ze besluit om het grote huis dat ze alleen bewoont, te verkopen en naar een 'aanleunwoning' te verhuizen. Haar dochterd Marloes en Elske zijn ertegen, maar zien na enig doorpraten de voordelen van veiliger wonen toch wel in.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,50
Boekentip
Omschrijving
Details

In gesprekken tussen moeder en dochters komen soms ook herinneringen aan vroeger boven en Janne vertelt hoe ze tijdens de oorlog bevriend was met haar buurmeisje Angie Schepers. Vanaf dat bekend werd dat Angie in verwachting is vna een onderduiker, is ze echter uit Janna's leven verdwenen. Dit verhaal intrigeert Elske in bijzondere mate. Ze gaat op onderzoek uit, ontdekt veel en maakt enorme emoties los. Onder degenen die ze ontmoet is een man die haar aardig vindt en de genegenheid is beslist wederkerig. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat haar vriend behoorlijk jaloers is. Maar Elske gaat door, ze heeft zichzelf als opdracht gegeven om alle stukjes van de puzzel op de plaats te krijgen ; om verleden en heden bij elkaar te brengen. Pas daarna komt er ruimte voor de man die van haar en met wie ze haar leven verder wil delen.

Kok, goede staat, 216 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Anke de Graaf
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Kok
Pagina's 216
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen
LITERATUUR Roman
Fictie - Non-fictie Fictie
Hoofdlocatie in boek: Nederland
Uitvoering Hardcover met omslag
Conditie van het boek Als nieuw
ROMANS-soorten Christelijke roman, Familieroman, Feelgood & vakantielectuur, Oorlogsroman, Ouder-kind roman, Romantische roman, Streekroman
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht