Falco en de gestolen Stympha's - Nienke Pool

Auteur: Nienke Pool
Staat van het boek: Nieuw boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 412
ISBN: 9789492115348
Na de Melt Down geldt het recht van de sterkste in Concordia. Het recht van de Alkeiden. Rovend trekken zij door het land en stelen de dierbare Stympha's van het Vogelvolk. Tijdens zijn zoektocht naar de vogels beleeft Falco spannende avonturen en ontmoet hij nieuwe vrienden. Pas als hij samenwerkt, kan hij de vijand verslaan. En dan merkt hij dat de vijand veel gevaarlijker is dan hij aanvankelijk dacht...

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Falco en de gestolen Stympha's is een YA fantasy verhaal dat losjes is gebaseerd op de mythe van Herakles en zijn gevecht tegen de Stymphalische Moordvogels uit de Moerassen van het Oosten. Falco en de gestolen Stympha's is een verhaal over vriendschap, moed en het ontdekken van nieuwe werelden.

Over de Auteur

Nienke Pool begon met schrijven nadat zij op 10cm hoge hakken weinig flatteus een trap afdenderde. Zittend op een stoel liet ze haar fantasie de vrije loop. Sindsdien zijn er ruim zestig van haar korte verhalen, columns en artikelen geplaatst in verhalenbundels, literaire magazines en jaarboeken. Haar korte verhalen wonnen verschillende prijzen en hebben hun weg naar België, Polen en de VS gevonden.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Nienke Pool
Staat van het boek Nieuw boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Godijn Publishing
ISBN 9789492115348
Pagina's 412
Auteurs uit: Belgie of Nederland
VEEL GELEZEN DOOR Young Adults, Kinderen >12
LITERATUUR Fantasy
Fictie - Non-fictie Fictie
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht