Elena's vlucht - Susan Smit

Auteur: Susan Smit
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 150

Kleurrijke debuutroman over een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen, gesitueerd in de mysterieuze en voor buitenstaanders ontoegankelijke wereld van de Roma-zigeuners

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details

Elena’s vlucht is een kleurrijke debuutroman over een ontluikende liefde tussen twee jonge mensen, gesitueerd in de mysterieuze en voor buitenstaanders ontoegankelijke wereld van de Roma-zigeuners. Susan Smit schreef een zinderend verhaal vol verbeeldingskracht, magie en rijke taal in de traditie van Isabel Allende en Joanne Harris (Chocolat).

Elena reist met haar kumpania – een groep van zigeunerfamilies – met paarden en huifkarren door het roerige Europa van de jaren dertig. Op haar veertiende wordt ze uitgehuwelijkt aan een oudere weduwnaar en vanaf dat moment moet ze zich schikken in de ondergeschikte rol van romni, getrouwde vrouw. Als Elena een jaar na de bruiloft nog steeds niet zwanger is en kwade tongen beweren dat ze haar echtgenoot heeft vervloekt, besluit ze de besloten gemeenschap te ontvluchten.

Susan Smit beschikt over het talent om terloops diepe inzichten over te brengen, ingebed in een meeslepend verhaal. Ze brengt op zeer overtuigende manier een wereld tot leven die niet langer bestaat, en sluit zich hiermee aan bij een internationale traditie van vertellers.

Happinez, goede staat, 150 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Susan Smit
Staat van het boek Tweedehands boek
Pagina's 150
Auteurs uit: Belgie of Nederland
Veel gelezen door Volwassenen, Vrouwen
Fictie - Non-fictie Fictie
LITERATUUR & ROMANS Levenstijl Romans, Mystieke roman, Roman algemeen, Romantische roman, Sociale roman, Young Adult & Chicklit
Zoekwoorden Nee
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Elena's vlucht - Susan Smit

Vaak samen gekocht