Een bloeddorstige meester - Mirjam Mous

Auteur: Mirjam Mous
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Hardcover
Pagina's: 81
Vigo vindt het niet leuk om vampier te zijn: hij zou liever overdag leven en wordt al misselijk als hij het woord bloed hoort. Wanneer zijn juf last heeft van bloedarmoede moet ze naar het ziekenhuis en krijgt Vigo een nieuwe meester. Maar daar is duidelijk iets raars mee aan de hand.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1,95
Boekentip
Omschrijving
Details
Vigo ontdekt dat hun meester geen echte vampier is en wil hem ontmaskeren in de nabijheid van zijn juf. Dan blijkt dat hij gelijk heeft maar dat de juf ontzettend verliefd op die nieuwe meester is geworden. En hij ook op haar. Daar bestaat maar één oplossing voor...

Een grappig en spannend verhaal. De meeste personages zijn vampiers, maar ze maken het niet griezelig. De hele vampierleefwereld loopt parallel met de gewone mensenwereld, alleen gebeurt alles 's nachts. De schoolsituaties zijn herkenbaar, behalve het kunnen vliegen en in een vleermuis veranderen. Vigo ontpopt zich als een echte detective en krijgt gelukkig hulp van zijn vriendinnetje. Vigo's avonturen worden natuurlijk extra spannend omdat alles zo geheim moet blijven. En dat maakt het tegelijk ook zo grappig. De pittige illustraties helpen je bij het fantaseren over deze verborgen wereld. Een vlot en aantrekkelijk verhaal over sympathieke vampiers.

Van Holkema & Warendorf, zeer goede staat, met ill., 81 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Mirjam Mous
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Pagina's 81
VEEL GELEZEN DOOR Kinderen 6-12, Kinderen >12
LITERATUUR Horror & Griezel
Uitvoering Hardcover
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht