De Kennedy Code - Ge Bosschee

Auteur: Ge Bosschee
Staat van het boek: Tweedehands boek
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 399
Thomas Shepard, hoogleraar Politieke Geschiedenis aan de George Washington University, en Jenna Campbell, journaliste bij The Washington Post, ontvangen gelijktijdig een mailtje met filmbeelden en informatie die wel eens zouden kunnen bewijzen dat de moord op president Kennedy in 1963 door een groep samenzweerders beraamd was.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2,95
Boekentip
Omschrijving
Details
En via de spectaculaire website www.JFKTruthOrDare.com, waarop steeds nieuwe, explosieve informatie verschijnt, komen ze op het spoor van de complotteurs, die allen lid zijn van groeperingen die ook nu nog de politieke touwtjes in handen blijken te hebben.
Via eeuwenoude documenten en gecodeerde boodschappen op het net worden zij langs een keur van historische plaatsen in Washington geleid, van Capitol Hill en het Lincoln Memorial tot aan de Arlington Begraafplaats en het George Washington Masonic National Memorial. Maar al snel blijkt dat ze zich verstrikt hebben in een spinnenweb van intriges en geweld, waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt.
Terwijl Jenna's leven op het spel staat, moet Shepard in een race tegen de klok de code zien te kraken die zal leiden naar de vindplaats van de bewijzen waaruit onomstotelijk zal blijken welke organisatie er achter de moord op Kennedy zat. Lukt hem dat niet, dan zijn zij beiden ten dode opgeschreven en zal het deksel na meer dan veertig jaar opnieuw op de doofpot worden geschoven.

Karakter, goede staat, 399 blz.

Eigenschappen

Eigenschappen

Auteur Ge Bosschee
Staat van het boek Tweedehands boek
Taal Nederlandstalige boeken
Uitgever: Karakter
Pagina's 399
VEEL GELEZEN DOOR Vrouwen, Mannen
LITERATUUR Thriller & detective
Fictie - Non-fictie Fictie
MISDAAD-soorten Politieke thriller, Thrillers algemeen
Uitvoering Paperback
Conditie van het boek Goed
Beoordelen
Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Vaak samen gekocht